Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

Χριστιανός δεν είναι εκείνος που πιστεύει με τη διάνοια στον Χριστό, αλλά αυτός που Τον έχει δεχθεί για προσωπικό του Σωτήρα με πίστη της καρδιάς και τον ακολουθεί με τους δικούς Του όρους.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Νέα & Ειδήσεις - Αναχώρηση Αδ. Κατσουλού

 

Ο πολυαγαπητός αδελφός, και για μια ολόκληρη ζωή εργάτης του λόγου και του καλάμου, Νίκος Κατσουλός δεν είναι μαζί μας πια από την Παρασκευή το βράδι, 24/06/2011.
Ο ίδιος απολαμβάνει τον Κύριο στον Οποίο από νέος είχε πιστέψει, και τον Οποίο σ΄όλη του τη ζωή είχε υπηρετήσει, αλλά πίσω του άφησε κενό δυσαναπλήρωτο. Όσοι είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε προσωπικά τον αδ. Κατσουλό, και να συνεργαστούμε μαζί του στο έργο του Κυρίου, αισθανόμαστε πιο έντονα αυτή την προσωρινή απουσία του από ανάμεσά μας. Στή σύζυγό του Μαντώ και την κόρη του Ελένα, καθώς και σ΄όλους τους άλλους συγγενείς, ευχόμαστε ο Κύριος να τους παρηγορεί και τους αφιερώνουμε τα λόγια τούτα ενός παλιού ύμνου: "Ο αποχωρισμός ενταύθα μας λυπεί, αλλ΄η της συναντήσεως ελπίς παρηγορεί"
Καλή αντάμωση, αδελφέ Κατσουλέ!
Μάρκος Μπούσιος
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών."

Ρωμ. ς' 23

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα