Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

Χριστιανός δεν είναι εκείνος που πιστεύει με τη διάνοια στον Χριστό, αλλά αυτός που Τον έχει δεχθεί για προσωπικό του Σωτήρα με πίστη της καρδιάς και τον ακολουθεί με τους δικούς Του όρους.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Νέα & Ειδήσεις - Βάφτιση Σταυρούλας Λούπα

 

Την Κυριακή, 10/08/2008, είχαμε τη χαρά να ακούσουμε την αδελφούλα μας Σταυρούλα Λούπα να ομολογεί τον Ιησού Χριστό ως ατομικό της Σωτήρα. Η Σταυρούλα μεγάλωσε στην Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία στην οποία ανήκει ολόκληρη η πενταμελής οικογένειά της. Πρόκειται για μια πιστή και σταθερή οικογένεια που είναι ευλογία πραγματική στην εκκλησία. Την ίδια ημέρα, ύστερα από τη βραδινή συνάθροιση, είχαμε τη βάφτιση της Σταυρούλας σε μια ατμόσφαιρα χαράς, συγκίνησης και ευχαριστίας. Οι προσευχές όλων των πιστών που παραβρέθηκαν ήταν ο Κύριος να στηρίζει και να ευλογεί τη Σταυρούλα στη νέα της πνευματική πορεία ως μέλους της τοπικής αυτής εκκλησίας.

 

Σχόλιο: αδ. Μάρκος Μπούσιος
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών."

Ρωμ. ς' 23

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα