Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

Χριστιανός δεν είναι εκείνος που πιστεύει με τη διάνοια στον Χριστό, αλλά αυτός που Τον έχει δεχθεί για προσωπικό του Σωτήρα με πίστη της καρδιάς και τον ακολουθεί με τους δικούς Του όρους.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Νέα & Ειδήσεις - Βάφτιση Ελευθερίας Ιωάννου

 

Την Κυριακή, 18-12-2011, το πρωί είχαμε τη χαρά να ακούσουμε την αδελφούλα μας Ελεθερία Ιωάννου να ομολογεί τον Χριστό ως ατομικό της Σωτήρα, και το βράδυ, ύστερα από την κανονική λατρεία, είχαμε τη χαρά και την ευλογία να τη βαφτίσουμε. Για Κυριακή βράδυ ο κόσμος ήταν αρκετός και όλοι απόλαυσαν την ευλογία. Οι προσευχές, οι ύμνοι, όλα έδειχναν ολοφάνερα ότι το γεγονός ήταν χαρμόσυνο για όλους. Η Ελευθερία είναι νέα κοπέλα, αλλά δείχνει ωριμότητα και σοβαρότητα σε ό,τι αφορά την πίστη και τη χριστιανική ζωή. Θα προσευχόμαστε γι΄αυτή να γίνει ευλογία τόσο στην οικογένειά της όσο και στην εκκλησία και ευχόμαστε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν κι άλλοι νέοι της εκκλησίας. Ο πατέρας της Ελευθερίας, ο αδ. Γιάννης, είναι ένας πολύ αγαπητός αδελφός και συνεργάτης στον άμβωνα. Η δε μητέρα της, κι αυτή μεγαλωμένη στην εκκλησία, η αδ. Νέτα, υποδειγματική μάνα και σύζυγος και αδελφή, αγαπητή σε όλους. Ο Κύριος να ευλογεί όλη την οικογένεια και να σώσει και κάθε άλλο μέλος που είναι ακόμα έξω από τη Σωτηρία. Ο Κύριος να σε ευλογεί Ελευθερία, και να σε κάνει σε πολλούς άλλους ευλογία. Με πολλή αγάπη σε αγκαλιάζουμε ως πλήρες μέλος της Εκκλησίας.

 

Σχόλιο: αδ. Μάρκος Μπούσιος
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών."

Ρωμ. ς' 23

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα