Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

Χριστιανός δεν είναι εκείνος που πιστεύει με τη διάνοια στον Χριστό, αλλά αυτός που Τον έχει δεχθεί για προσωπικό του Σωτήρα με πίστη της καρδιάς και τον ακολουθεί με τους δικούς Του όρους.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Νέα & Ειδήσεις - Βάφτιση Έφης Κυπριάδη

 

Ήταν την Κυριακή, 23/05/2010, ύστερα από τη βραδυνή συνάθροιση, είχαμε τη χαρά να βαφτίσουμε την αδελφούλα μας Έφη Κυπριάδη. Είχαν έρθει και συγγενείς της οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από το κήρυγμα και τη συγκίνησή τους από την τελετή. Ήταν για όλους μας μια ευλογημένη ώρα. Η Έφη μεγάλωσε στην Εκκλησία. Πολύ μικρή έχασε τον πατέρα της, αγαπητό αδελφό εν Χριστώ, σε τροχαίο δυστύχημα και ζεί με τη μητέρα της, την αδελφή Δήμητρα, πολύ αγαπητή και αυτή εν Κυρίω. Η Έφη έχει και δυο αδέρφια μεγαλύτερα απ' αυτή, τον Δημήτρη, και τη Δώρα. Το παράδειγμά της προσευχόμαστε να το ακολουθήσουν κι άλλοι νέοι της εκκλησίας. Ευχόμαστε στην Έφη και την οικογένειά της κάθε ευλογία από τον Ουράνιο Πατέρα μας.

 

Σχόλιο: αδ. Μάρκος Μπούσιος
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών."

Ρωμ. ς' 23

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα