Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

Χριστιανός δεν είναι εκείνος που πιστεύει με τη διάνοια στον Χριστό, αλλά αυτός που Τον έχει δεχθεί για προσωπικό του Σωτήρα με πίστη της καρδιάς και τον ακολουθεί με τους δικούς Του όρους.

 

"Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι."

Ιωαν. δ'24

 

Νέα & Ειδήσεις - Βάφτιση Αλέκου Ντόρντα

 

Την Κυριακή, 11 Μαϊου 2008, είχαμε τη χαρά να δούμε τον Αλέκο, ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία, τώρα σπουδαστή Πολυτεχνείου, να επισφραγίζει την ομολογία που την προηγούμενη Κυριακή είχε κάνει για την πίστη του στον Χριστό ως προσωπικό του Σωτήρα, με τη βάφτισή του με τον Βιβλικό τρόπο της κατάδυσης στο νερό στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τη Μεγάλη Εντολή που ο Κύριος έδωσε στους Αποστόλους Του μετά την ανάστασή Του, λέγοντας: "Εδόθη εις εμέ πάσα εξουσία εν ουρανώ και επί γης. Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος" (Ματθ. κη΄18,19). Προηγήθηκε η κανονική συνάθροιση με σχετικά με το βάφτισμα σχόλια από τον αδ. Μάρκο Μπούσιο, Ποιμένα της εκκλησίας, και η ευλογία του Θεού ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων. Ύμνοι και προσευχές απευθύνθηκαν στον Κύριο από καρδιές γεμάτες χαρά και συγκίνηση, και αδελφοί και αδελφές, ευχηθήκαμε στον Αλέκο ο Θεός να τον ευλογεί και να τον πληρώνει με το 'Αγιό Του Πνεύμα, ώστε να γίνει ένα εύχρηστο σκεύος στα χέρια Του για τη δόξα Του.

 

Σχόλιο: αδ. Μάρκος Μπούσιος
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Ευαγγελικής Βαπτιστικής Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την Εκκλησία, καθώς και ηχογραφημένα κηρύγματα από τον λόγο του Θεού, χριστιανικούς ύμνους, υλικό από τις δραστηριότητες της Εκκλησίας, κ.α.

 

 

"Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, το δε χάρισμα του Θεού ζωή αιώνιος διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών."

Ρωμ. ς' 23

 


Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία - Καποδιστρίου 42 - Αθήνα